Snijbiet stamppot van Sylvia
Stamppot van snijbiet, ui met mosterd
Ingrediënten
- 600 gram aardappelen
- 300 gram snijbiet
- 2 stuks uien
- 2 eetlepel mosterd
- 1 scheutje olijfolie
Instructies
- Schil, kook en maak stamppot van de aardappelen.
- Was in de tussentijd de snijbiet, laat uitlekken in eenvergiet. Haal het blad van de stelen.
- Snijd de stelen in kleine stukjes.
- Snijd het blad in reepjes. Houd het blad en steeltjes gescheiden.
- Pel en snijd de uien klein.
- Verhit de olijfolie in een wokpan en roerbak de ui samen met de snijbietstelen 2 a 3 minuten. Schep dit uit de pan en zet apart.
- Roerbak in dezelfde pan het snijbietblad totdat het bladslinkt. Meng het snijbietblad met de mosterd door de stamppot.
- Schep de uien en snijbietstelen bovenop de stamppot.
Snijbiet stamppot van Sylvia