Snijbiet stamppot van Sylvia

Stamppot van snijbiet, ui met mosterd
Gang Hoofdgerecht
Porties 2

Ingrediënten
  

  • 600 gram aardappelen
  • 300 gram snijbiet
  • 2 stuks uien
  • 2 eetlepel mosterd
  • 1 scheutje olijfolie

Instructies
 

  • Schil, kook en maak stamppot van de aardappelen.
  • Was in de tussentijd de snijbiet, laat uitlekken in eenvergiet. Haal het blad van de stelen.
  • Snijd de stelen in kleine stukjes.
  • Snijd het blad in reepjes. Houd het blad en steeltjes gescheiden.
  • Pel en snijd de uien klein.
  • Verhit de olijfolie in een wokpan en roerbak de ui samen met de snijbietstelen 2 a 3 minuten. Schep dit uit de pan en zet apart.
  • Roerbak in dezelfde pan het snijbietblad totdat het bladslinkt. Meng het snijbietblad met de mosterd door de stamppot.
  • Schep de uien en snijbietstelen bovenop de stamppot.
Trefwoord snijbiet, stamppot
Snijbiet stamppot van Sylvia