Raapstelen met kerrie en rijst van Sylvia
Ingrediënten
- 200 gram kipfiletblokjes/vervanger of zonder
- 1 stuks ui
- 50 ml ketjap manis
- 150 gram champignond
- 2 bosjes raapstelen
- 50 gram cashewnoten
- 200 gram rijst
- 2 eetlepels olijfolie
Instructies
- Snij de ui in reepjes
- Meng de ui en kip(vervanger) met de kerrie en ketjap. Laat kort intrekken.
- Hak de cashewnoten grof.
- Kook de rijst volgens gebruiksaanwijzing.
- Verhit de olie in een wokpan en roerbak het ui/kipmengsel ophoog vuur. Voeg de champignons toe en bak deze 3 minuten mee.
- Voeg de raapstelen toe en roerbak deze kort mee totdat deblaadjes geslonken zijn.
- Voeg de cashewnoten toe. Meng de rijst er door en warm op matig vuur goed door.
Raapstelen met kerrie en rijst van Sylvia