Ga terug

Raapstelen met kerrie en rijst van Sylvia

Gang Hoofdgerecht
Porties 2

Ingrediƫnten
  

  • 200 gram kipfiletblokjes/vervanger of zonder
  • 1 stuks ui
  • 50 ml ketjap manis
  • 150 gram champignond
  • 2 bosjes raapstelen
  • 50 gram cashewnoten
  • 200 gram rijst
  • 2 eetlepels olijfolie

Instructies
 

  • Snij de ui in reepjes
  • Meng de ui en kip(vervanger) met de kerrie en ketjap. Laat kort intrekken.
  • Hak de cashewnoten grof.
  • Kook de rijst volgens gebruiksaanwijzing.
  • Verhit de olie in een wokpan en roerbak het ui/kipmengsel ophoog vuur. Voeg de champignons toe en bak deze 3 minuten mee.
  • Voeg de raapstelen toe en roerbak deze kort mee totdat deblaadjes geslonken zijn.
  • Voeg de cashewnoten toe. Meng de rijst er door en warm op matig vuur goed door.
Trefwoord kerrie, raapstelen, rijst