Vegetarische knolselderij burger van Jessica
burger van geraspte knolselderij
- 1 Knolselderij - geraspt
- 2 Eieren
- 1 Bosui fijngesneden
- 1 Ui fijngesneden
- Peper en zout of peper en Herbamare naar smaak
- 1 blikje Tomatenpuree(klein)
- 1 à 1,5 kopje Havermout
- 2 eetlepels Bloem
- Kip kruiden naar smaak
- Bio ketjap
- evt. andere kruiden als gember, kurkuma, curry, scheutje sojasaus
- Paneermeel(makkelijk zelf te maken van gedroogd oud brood)
- Zonnebloem olie en evt, (room)boter om in te bakken
Behalve de paneermeel, alle ingrediënten bij elkaar doen in een kom en lekker kneden.
Burgers vormen en door de paneermeel halen.
Laat de burgers even opstijven in de koelkast.
Bakken op half vuur.
Tip: Je kunt ze ook aanbakken en vervolgens invriezen wanneer je er teveel hebt.
Trefwoord knolselderij, vegetarisch