Uitnodiging Bekijk online
Tuinderij Plantalia Zelfoogst- en pluktuinderij

Uitnodiging oogst-buffet woensdagavond 13 september

Eet je ook een hapje mee?
Voorgaande jaren was er in september de BBQ en altijd spannend of de BBQ op tijd gehuurd kon worden (en of ie 't deed!) en of het weer er goed voor was.
Nu is er bij slecht weer de mogelijkheid om van de grote open tent met houten vloer bij Oest gebruik te maken en rees het idee om het wat anders te doen.

Zelf mis ik eigenlijk nog steeds de vegan buffetten bij de vroegere stationsrestauratie van Middelburg, en daarin ben ik zeker niet de enige. Maar ook al geldt dat misschien niet voor jou, je krijgt nu wel de kans om een heerlijk volledig plantaardig buffet te proeven want Stoom, Plantbased Catering komt naar Plantalia!

Voor €24,50 p.p. geniet je mee.
Daar zit het buffet en de drankjes bij inbegrepen.

Zoals bij de eerdere BBQ's gebruikelijk was verwachten we wel dat je je eigen bord, bestek en glaswerk meeneemt en eventueel iets om op te zitten.

Note: Het kan alleen doorgaan bij een aantal van minimaal 18 deelnemers en je mag ook iemand meenemen die geen deelnemer is.
Geef je snel op door deze mail te beantwoorden en vermeld daarin met hoeveel personen je wil deelnemen. Dat willen we natuurlijk graag bijtijds weten.

Ik hoop je dan te zien!

Karin

Facebook
Wijzig je abonnement    |    Bekijk online
Tuinderij Plantalia
Welzingseweg 2C, Ritthem | Tel: 06 26 46 27 90